MHP İlçe Başkanı Bozkurt; “Milliyetçi ve Ülkücülerin Yeri MHP’dir”

0
12

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yaşanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonunda milliyetçi ve ülkücülerin yerinin MHP olduğunun bir kez daha herkesin gördüğüne dikkat çekti.

Genel seçimlerin yanında yerel seçimlerde de belirleyici olacaklarının altını çizen Bozkurt; “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerde milliyetçi ve ülkücülerin yerinin MHP olduğunu bir kez daha herkes gördü. Artık şunun çok iyi bilinmesi gerekiyor, hem ülke genelinde yapılan seçimlerde hem de Büyükşehir ve İskenderun’dan yapılacak olan belediye başkanları seçimlerinde MHP’nin belirleyici olduğunu bu gücü de cumhurbaşkanı cumhur ittifakı yanında kullandığını ve kullanacağını tüm dünyada ve ülkemiz insanları gördü.

Bu seçimlerde milletvekilliğinde MHP’ye cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a oy veren tüm dava arkadaşlarıma ve kardeşlerime seçimde çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bu ittifakın kurulmasında büyük emeği olan, bizlerin yetişmesinde emeği çok olan bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye sonsuz teşekkür ediyorum. Var olsun MHP! Saygılarımla!” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here