MCU Spor Akademisi Dünya Şampiyonasına Damga Vurdu

0
20

Mustafa Cuma Uğurlu (MCU) Spor Akademisi, İstanbul’da gerçekleştirilen Kickboks Dünya Şampiyonasında madalyalara adet ambargo koydu. Turnuvada 3 altın madalya kazanan MCU Spor Akademisi sporcuları, 9 gümüş madalya ve 13 de bronz madalya ile başarılarını perçinledi.

MCU Spor Akademisi sporcularından Rober Emir Murt ve Ali Efe Tabanca, gerçekleştirilen müsabakalar sonunda rakiplerini mağlup ederek aldıkları birincilik madalyası ve kupalarla öne çıkan isimler oldular.

Kick Boks Dünya Kupasında, Ali Efe Tabanca ve Rober Emir Murt’un aldığı altın madalyaların yanı sıra, Mustafa Cuma Uğurlu 2 gümüş, Elif Uğurlu 3 gümüş, A.Şamil Pilavcıoğlu, Ali Efe Tabanca, Rober Emir Murt ve Gökçe Yürükel de aldıkları gümüş madalyalarıyla göz doldurdular.

Turnuvada ayrıca; Hediye Diken (4), Ali Efe Tabanca (3), Elif Uğurlu (2), Mustafa Cuma Uğurlu, A.Şamil Pilavcıoğlu, Rober Emir Murt ile Yağmur Aksoy bronz madalya kazanarak takımlarına madalya katkısında bulundular.

Dünya şampiyonasında, Genç Bayanlarda Takım Kupası aldıklarını da kaydeden MCU Spor Akademisi Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, elde edilen başarılar hakkında değerlendirmelerde bulunurken; “Sporcularımı, özverili mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıyı deprem şehitleri kick boksçu sporcularımıza armağan etmek istiyoruz. Kalbimizdesiniz. Hataylı 30 Şehit Kick Boks’cu sporcumuzu unutmadık, unutmayacağız. Allah rahmet eylesin, mekanınız cennet olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İskenderun Gazetesi Ailesi olarak, İskenderunlu sporcumuzla gurur duyuyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here