Lekesiz; “Bu Haftayı İyi Değerlendirmek Gerekir”

0
71

vali-müftü ziyaret‘Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle, İl Müftüsü Kavillioğlu Hatay Valisi Lekesiz’i Ziyaret Etti

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve beraberindeki heyet Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette konuşan İl Müftüsü Kavillioğlu, kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, hafta dolayısıyla ilimizde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Bu yılki ana temanın ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ olduğunu belirten Kavillioğlu, bu kapsamda Hatay merkez ve ilçelerde farklı zamanlarda 62 konferans düzenleneceğini söyledi.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ise Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin, haftanın önemine dikkat çekilmesi anlamında önemli olduğunu ifade ederek  emeği geçenlere teşekkür etti.

Kinin, nefretin, şiddetin yaygınlaştığı günümüz dünyasında, Hz. Peygamber’in getirdiği barışa, güzel ahlaka ve kardeşlik iklimine düne göre daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Lekesiz; “Kâinat onun yüzü suyu hürmetine yaratıldıysa, güneş ondan daha değerli bir fani izlemediyse, toprak ondan daha değerli bir faniyi muhafaza etmediyse, O’nun sevgisinin kalplere yerleşmesi için bu haftayı iyi değerlendirmek gerekir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here