İskenderun’da Zirve Hesapları

0
77

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübünde, son iki maçta alınan 6 puanın ardından zirve hesapları yapılmaya başlandı. Turuncu-Mavililer erteleme maçı olan Ağrıspor maçını da galibiyetle tamamlayarak zirveye oturmanın hesabını yapıyor.

Son iki karşılaşmada elde ettiği iki galibiyetin ardından 1 maç eksiği ile 13 puanlı lider Nazilli Belediyespor’un ardında averaj ile ikinci sırada yer alan Turuncu-Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü, bu hafta sonu Cumartesi günü sahasında oynayacağı Ağrıspor erteleme maçını da kazanarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Öte yandan, hafta içerisinde yapılan kontrollerde 3 futbolcunun Covid-19’a yakalandığı anlaşılmış, Turuncu-Mavililer Yozgat 1959 Spor karşısına bu futbolculardan yoksun çıkmıştı.

Turuncu-Mavili Camia Taylan Temel’i Bağrına Bastı

İskenderun Futbol Kulübünde, üst üste elde edilen galibiyetin sevinci de doyasıya yaşanıyor. Alınan bu galibiyetler, Teknik Direktör Taylan Temel’in kalitesini ortaya çıkarttı.

Göreve geldiğinde bazı spor otoriteleri tarafından fazla gündeme alınmayan İskenderun Futbol Kulübünün çiçeği burnunda yeni Teknik Direktörü 44 yaşındaki Taylan Temel, Darıca Gençlerbirliği deplasmanında elde edilen 2-0’lık galibiyetin ardından, Yozgat 1959 Spor karşısında da 4-1’lik zaferle, mutluluk şarkılarının söylenmesine neden oldu.

Bu galibiyetlerin ardından 1 maç eksiği ile zirveyi zorlayan ve 13 puana ulaşan Turuncu-Mavili camia, Teknik Direktör Taylan Temel’i bağrına bastı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here