Atakaş Hatayspor, Sivasspor’a Puan Kaptırdı: 1-1

0
51

Süper Ligde mücadele eden ilimiz temsilcisi Atakaş Hatayspor, Antakya Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç oldukça hızlı başladı. 6. dakikada Sivasspor öne geçti. Uğur’un sol kanattan yaptığı ortada altı pas içinde Gradel’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 0-1. Dakikalar 8’i gösterirken Hatayspor beraberliği yakaladı. Selim Ilgaz’ın sağ kanattan yerden yaptığı ortada kale önünde topun gelişine vuran Akintola, topu filelerle buluşturdu: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-1 berabere sonuçlandı.

Oyuncularımla Gurur Duyuyorum

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuncularıyla gurur duyduğunu ve bu oyuncu grubu ile güzel başarılara imza atacaklarını söyledi.

Maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan; “Maçın son dakikasına kadar, hatta 10 kişi kalmalarına rağmen hep galibiyeti arayan bir takım vardı sahada. İyi mücadele ettik. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Son 15 dakika galibiyeti arayan iyi pozisyonlara giren bir Hatayspor vardı.

Bu oyuncu grubuyla inşallah daha çok çalışarak daha güzel sonuçlar alacağız. Gönül isterdi ki bugün ilk defa ışıklandırma altında oynanan bu maçı galibiyetle bitirmek ama kısmet değilmiş. Oyuncularımla gurur duyuyorum. İnşallah bu oyuncu grubumla güzel başarılara imza atacağız” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here