İskenderun’da Maske Denetimi!

0
66

Bugün de Tüm Hatay’da ‘Kapsamlı’ Denetleme Yapılacak…

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri ile İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda, İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden’in koordinasyonuyla, ilgili/yetkili kurum temsilcilerinin katılımıyla ilçemizde oluşturulan ‘Denetim Komisyonu’ tarafından zorunlu maske kullanımına dair genel bir denetim yapıldı. İskenderun’da gerçekleştirilen denetimlerin yanı sıra, maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik ve benzeri konularda ayrıca bilgilendirmelerde yapılıyor.

Hatay’da ‘Kapsamlı’ Denetim

Öte yandan bugün de tüm Türkiye’yle eş zamanda İskenderun ile birlikte ilimizin tüm ilçelerinde çok büyük bir maske denetimi gerçekleşecek. Tüm kolluk kuvvetleri bu denetimlere katılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Türkiye genelindeki denetimlerin takibinde olacak.

Konu hakkında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bugün kendisinin de katılım göstereceği denetimlerin daha sonra da devam edeceğini ifade ederken, vatandaşlardan da daha duyarlı olmalarını istedi. “Maske-Mesafe-Hijyen” kurallarına dikkat edilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Tosyalı, dikkatli ve hassas davranılarak sürecin daha rahat atlatılabileceğini kaydetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here