İskenderun Gençlik Merkezinde Sona Gelindi

0
107

iskenderun gençlik merkezi1Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, İskenderun’da yapımı bitme aşamasına gelen İskenderun Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Taşkın, “Açılacak olan Gençlik Merkezi kentte yaşayan her kesimin, özellikle de genç, çocuk ve kadınların kültür, sanat, eğitim ve spor hayatına yön verecektir” dedi.

Halkın, sosyal, kültürel ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla Gençlik Merkezinin yapım çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Gençlik Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan İl Müdürü Emrullah Taşkın, yüklenici firmadan ve İskenderun Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ahmet Keskin’den bilgi aldı.

İnceleme sonunda çalışmalar hakkında bilgiler veren Taşkın; “Burada açılacak olan Gençlik Merkezi, kentte yaşayan her kesimin, özellikle de genç, çocuk ve kadınların kültür, sanat, eğitim ve spor hayatına yön verecektir. Oluşturduğumuz Merkez var olan imkanlarla gençlerin ulaşabilmesi ve faydalanabilmesi; çeşitli aktiviteler için de yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi; en önemlisi de gençlerin paylaşımda bulunabileceği bir mekan misyonunu üstlenmiştir.

Yine merkez içerisinde bulunan oyun ve aktivite odaları ile gençlerimizin sosyal beceri kazanması ve paylaşımda bulunulması hedeflenmektedir. Farklı alanlarda aktivitelerin yapılabileceği merkezde, gençlerin vakit kaybı yerine İskenderun ilçemizin kültür ve sanat derecesini yükseltecek aktivitelerde bulunabilecekler. İlçemizde gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi ve eğlenceli saatler geçirmeleri için modern ve nezih bir mekân tasarladın. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum için böyle güzel merkezlerle İl Müdürlüğü olarak yatırımlara devam edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here