İDÇspor, Bugsaş Maçına Moralsiz Hazırlanıyor!

0
33

idçspor4Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan takımımız İskenderun Demir Çelikspor, ligde bir türlü istediği futbolu ortaya koyamıyor. Ligin ikinci devresine 15. sırada başlayan temsilcimiz son üç hafta içerisinde topladığı 2 puan ile 16. sıraya gerileyerek, düşme hattının içerisine girdi. Kadro takviyesi yapması beklenen takım, transfer yapamamanın yanı sıra elindeki futbolcularından da yoksun kaldı.

İDÇspor, ligin ilk devresinin bitmesinin ardından girilen transfer döneminde, eksikliklerin giderilmesi adına takıma takviye yapmazken, 4 futbolcusunu da elinden kaçırarak adeta güçten kaybetti. Kırmızı-Lacivertlilerde kadroda yer alan iki sporcu takımla yollarını ayırırken, altyapıdan yetişen ve gelecek vaat eden Taha ve Abdulkadir ise eğitimlerinden dolayı takım çalışmalarına katılamıyor. İskenderun Demir Çelikspor’a sahip çıkılmaması da başarısızlığı beraberinde getiriyor.

Bütün bu olumsuzluklara karşın ligde kalma mücadelesi veren İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu evinde ligin orta sıralarında yer alan Buğsaşspor’u konuk edecek. Bugsaş maçı için hazırlıklarını İskenderun 5 Temmuz stadında sürdüren İskenderun Demir Çelikspor’un futbolcularının moral ve motivasyon bozukluğu da gözden kaçmadı.

Temsilcimiz İDÇspor için oldukça önem taşıyan bu önemli karşılaşmada kırmızı kart cezalısı Doğan ve Arda ise forma giyemeyecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here