İskenderun Gazetesinden, Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyareti

0
25

İskenderun Gazetesinden Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kentin ilk gazetesi olan İskenderun Gazetesi Ailesi, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu ve İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Nezaket ziyareti sırasında dernek yöneticileri de hazır bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Federasyon Başkanlığına getirilen Çelik ve ekibi, İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, Sayfa Editörü ve Muhabir Helga Terbiyeli ile Yayın Koordinatörü-Köşe Yazarı Doğan Süslü’yü, dernek binasında oldukça samimi bir şekilde karşıladılar.

Yerel Basının önemli olduğuna ve köklü İskenderun Gazetesinin de kent adına bir değer olduğuna işaret eden Çelik ziyaretten ötürü şükranlarını iletirken; “1997 yılında kurulduğumuzdan bu yana hep mücadele ettik ve sonunda okullu olduk. Türkiye genelinde 51 tane olan ‘Eczacı Teknisyenliği’ Bölümüne İskenderun Teknik Üniversitesinde bir yenisini daha ekleyeceğiz. 52’ci okulu İskenderun’a kazandıracağız. YÖK tarafından imzalanan ve İSTE’de açılacak olan bölümün laboratuarını yapma sözünü de Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasından aldık.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanlığına da layık görüldük. İlk defa bir ilçede Federasyon oldu. Bundan dolayı da onurlu ve mutluyuz” dedi.

Başkan Cemal Çelik, üyelerinin dayanışma içinde olmasının, elde edilen kazanımlar da büyük rol oynadığına da işaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan İskenderun Gazetesi Sahibi Rızkullah Terbiyeli de birlik ve beraberliğin önemli olduğuna dikkat çekerek; “Eczacı teknisyenleri olarak sağlık sektöründe meşakkatli bir mücadele veriyorsunuz. Çalışmalarımızı da her zaman basınla paylaşıyorsunuz. Bizlerde sizin sesini kamuoyuna duyurmaya çalışıyoruz. Birlikte yapılan işler elbet olumlu sonuç verir” şeklinde konuştu.

Sohbet sırasında söz alan Yayın Koordinatörü-Köşe Yazarı Süslü de Eczane Teknisyenlerinin zor bir görevi olduğunu ve İskenderun’daki dernek üyelerinin zorluklar karşısında oldukça verimli çalıştıklarına değindi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here