İkiz Kardeşlerin Sosyal Yardımlaşma Projesi Plaketle Onurlandırıldı

0
18

8 yaşındaki ikiz kardeşler Arel ve Kuzey, minik kalpleri ile ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlere verdikleri destek ile onların yüreklerine dokundular.

Yüce gönüllü yardımlaşma duygularıyla çocuk ve gençlere katkı sunan 8 yaşlarındaki ikiz kardeşler Arel ve Kuzey,  İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuk ve gençlere verdikleri destekten dolayı dernek yönetimi tarafından plaketle onurlandırdı.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, Kuzey ve Arel’in çok duyarlı bir projeye imza attıklarını belirterek verilen desteği gururla karşıladıklarını söyledi.

Londra’da yaşayan Kuzey ve Arel’in plaket ile  ödüllendirdiği törene yardımsever ikizlerin annesi Oya Dik’in yanı sıra yardımsever  anneanne, babaanne teyze ve halaları da plaket töreninde hazır bulundu.

Anne Oya Dik çocuklarının duyarlı davranışlarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Kuzey ve Arel’in bu davranışının diğer çocuklara da örnek olması temennisinde bulundu. Türkiye’ye geldikleri süre içerisinde dernek çalışmaları ile ilgili çok güzel duyumlar aldıklarını belirten anne Oya Dik, dernek yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ise Oya Dik’e sosyal sorunlara duyarlı çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here