Gençlik Festivali Uğur Arslan Konseriyle Sona Erdi

0
25

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs 1. Gençlik Festivali Uğur Aslan’ın muhteşem konseri ile sona erdi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) merkez kampuste gerçekleştirilen 19 Mayıs 1. Gençlik Festivalinde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Uzun süredir konser yaşanmayan İskenderun’da festival vatandaşlara moral oldu.

Konserde Hataylı başarılı sanatçı Uğur Aslan vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Konserde konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez gençlere seslenerek; “Umudumuz sissiniz ve bizde sizlerin umudu olmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs gençlik bayramınız kutlu olsun sizleri çok seviyorum” diye konuştu.

Sanatçı Uğur Aslan’ın esprileri ile zaman-zaman gülümsettiği gecede unutulmaz bir konser yaşandı. Konseri vatandaşların arasında şarkılara eşlik ederek izleyen Belediye Başkanı Mehmet Dönmez İskenderun’da sponsorların destekleriyle yapılan bu konserlerin devam edeceğini söyledi. Gençlik Festivali Konseri Uğur Aslan’ın “Allah Hatay’a bir daha acı yaşatmasın” sözleri ile sona erdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here