İki Maçta 6 Puan Çok Güzel Oldu!

0
26

İskenderunspor Deplasmandan Galibiyetle Dönüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirveden uzakta kalmamak adına mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un Play-Off yolunda yükselişi devam ediyor. İskenderunspor, hafta içi mesaisinde Belediye Derincespor’u tek golle mağlup etti ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Belediye Derince Spor Tesislerinde yapılan, Ahmet Ecevit, Şükrü Mert ile Orhan Timurtaş’ın yönettiği karşılaşmada temsilcimiz İskenderunspor’u deplasmanda galibiyete taşıyan golü 52. dakikada Mertan Caner Öztük attı. Turuncu-Mavililer bu galibiyetin ardından, bir maç eksiği ile puanını 38’e yükseltti ve 7’ci sıradaki yerini korudu.

İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşma sonunda Uşakspor’u 4-1 mağlup ederek moral depolamış ve bu moralle Derince deplasmanına gitmişti. Turuncu-Mavililer 2 maç üst üste 3 puan alarak moral motivasyonu üste seviyeye çıkarttı ve camiasına büyük sevinç yaşattı.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat da galibiyetle biten maçın ardından gurur dolu bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Bolat; “Stadımız yok ama Gururumuz var. İçimizdeki o gurur ile Yola Devam” ifadelerini kullandı.

Hafta Sonu Amed’i Konuk Ediyoruz

Turuncu-Mavili ekip bu hafta sonu ise oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacak. Temsilcimiz, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren takımlardan Amed Sportif Faaliyetleri Kırıkhan’da ağırlayacak. 4 Şubat’taki zorlu maç saat 14’te başlayacak. Amed Sportif Faaliyetler klasmanda 44 puanla 3’cü sırada bulunuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here