HBB’den Evden Hastaneye, Hastaneden Eve Ulaşım

0
10

Talepler 444 12 06 Ve 153 Numaralı Hatlardan Yapılabilecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi, gerekli tıbbi cihaz ve donanıma sahip 6 mavi şeritli hasta nakil aracıyla hasta nakil hizmetlerine il genelinde devam ediyor.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, acil müdahale gerektirmeyen hastaları adreslerinden alarak randevu oluşturdukları hastaneye güvenle götürüyor.

HBB sağlık ekipleri, hasta vatandaşları hastanedeki işlemleri bittikten sonra yine güvenli bir şekilde adreslerine bırakıyor.

Başvurular 3 Gün Önce Yapılmalı

Hasta nakil hizmetinden yararlanmak isteyen yatağa bağlı ve bakıma muhtaç vatandaşların hastane randevularından en az 3 gün önce HBB’nin 444 12 06 ve 153 numaralı telefonundan başvuru yapmaları gerekiyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının sağlık ekipleri; son 20 günde il içinde 179, il dışına ise 6 hastayı hastanelere nakletti.

Yetkililer, Sağlık Bakanlığınca belirlenen teknik ve tıbbi donanıma sahip olan hasta nakil araçlarıyla, vatandaşları mesai saatleri içerisinde evden hastaneye ve hastaneden tekrar eve naklettiklerini ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here