Hatayspor’un 2’ci Etap Kampı 20 Ağustos’ta Başlayacak

0
41

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Hatayspor, Erzurum’daki ilk etap kampını tamamladı. Bordo-Beyazlı takım, 20 Ağustos günü yine Erzurum’da toplanarak 2. etap kamp hazırlıklarına başlayacak.

Konuyla ilgili, Hatayspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Sezon başı Erzurum kampının ilk etabı tamamlandı. Takımımız 20 Ağustos günü Erzurum’da toplanarak 2. etap kamp hazırlıklarına başlayacak” ifadeleri kullanıldı.

Ilgaz; “”Hak Ederek Şampiyon Olduk!”

İlimizin Süper Lig temsilcisi Hatayspor’un yıldız futbolcusu Selim Ilgaz, iyi bir sezon geçirdiklerini ve hak ederek şampiyon olduklarını belirtti. Ilgaz; “Şampiyonluk kolay olmadı ancak sonuna kadar inandık. Önceki sezon finalde kaybetmiştik ve rövanşı almak istedik. İnanarak yola çıktık ve şampiyon olduk, mutluyuz” dedi.

Şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamanın gurur verici olduğunu da kaydeden Ilgaz; “Gol ya da asist yapmam lazım. Kant oyuncusuyum Benim için asist de gol de aynı. İkisinde de aynı seviniyorum!” şeklinde konuştu.

Kariyerinde ilk kez Süper Lig’de forma giyeceğini de vurgulayan Ilgaz, kendine güvendiğini, güzel bir sezon geçireceğine inandığını da kaydetti.

Milli takımda oynama hedefinin olduğunu da belirten Ilgaz; “Milli takımda oynamak benim için de gurur verici olur. Önemli olan, bu sezon Hatayspor ile güzel bir sezon geçirmek ve sonrasında da milli takım formasını giymek. Her Türk futbolcu o kadroda olmak ister” ifadelerini kullandı.

Taraftarın sabırlı olmasını da isteyen Ilgaz, iyi transferlerin yapılacağına inandığını ve güzel bir sezon olacağını sözlerine ekledi. Ilgaz, transfer teklifi almadığını, ilk hedefinin Hatayspor’da güzel bir sezon geçirmek olduğunu da vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here