Haneye Silahlı Saldırı!

0
320

silahlı saldırı2Dumlupınar Mahallesi 200 sokak no 6’da bulunan Halil Bilgiç’in evine dün silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırının, motosiklet üzerinde iki kişi tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Halil Bilgiç; “Tek şüphelendiğim kişi iki gün önce kavga ettiğim belediye başkanının oğludur” dedi.

Kimseyle hiçbir husumeti bulunmadığını söyleyen Halil Bilgiç, evine gerçekleştirilen silahlı saldırı esnasında eşinin ve çocuklarının kapıdan çıkmak üzere olduğunu kaydetti. Silah sesinden sonra pencereden iki kişiyi motosiklet üzerinde iken kısa dipçikli pompalı silahı kamufle ederken gördüğünü, dışarı çıktığında ise saldırıyı gerçekleştirenlerin çoktan uzaklaştığını dile getiren Bilgiç, kendisinin hiç kimseyle husumeti bulunmadığını söyledi.

silahlı saldırı3

Yalnız iki gün önce bir kafede eşi ile birlikte otururken, kimliğini o an bilmediği kişi tarafından emri vaki bir şekilde masasına çağrılıp daha sonrada koridora götürüldüğünü söyleyen Bilgiç; “Orada bir kavgamız oldu. Daha sonra da o kişinin belediye başkanının oğlu olduğunu öğrendim. Daha sonrada telefonlarıma tehdit mesajları gelmeye başladı ve kavga olayından iki gün sonra da bu olay gerçekleşti.

Şüphelendiğim tek kişi onlardır. Çünkü kimseyle bir husumetim yoktur. Oysaki seçimlerde de belediye başkanını destekleyenlerdenim! Ben isterdim ki evime değil de bana sıksalardı. Ama bunun gereği yapılacak” diye konuştu.

Hukuka güvendiğini dile getiren Bilgiç, bu olayı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağını da dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here