Emekli Sendikasının Konteynırında Hırsızlık!

0
66

2021 Tüm Emekli-Sen İskenderun Şubesinin konteynırı yine bir hırsızlığa maruz kaldı. Sendika ofisi olarak kullanılan konteynıra giren hırsızlar içerdeki birçok eşyayı çalarak kayıplara karıştı.

2021 Tüm Emekli-Sen İskenderun Şubesinin ofis olarak kullandığı konteynıra bir kez daha hırsız girdi. Sendikanın Şube Başkanı Mustafa Çankaya’nın şikâyeti üzerine konteynır ofise gelen emniyet güçleri sıkı bir çalışma başlattı. Çalışmalar sonunda hırsızlık olayına karışan bir şahıs yakalandı ancak çalınan malzemeler bulunmadı.

Harsızlık olayına karıştığı belirlenen ve emniyet güçlerince yakalanan şahsın soruşturmaların ardından tutuklandığı öğrenildi. Kayıp olan malzemeler ise bulunmaya çalışılıyor.

2021 Tüm Emekli-Sen İskenderun Şubesinin konteynırına giren hırsızların; 1 adet Ahşap kaplamalı ofis masası, 1 adet ofis koltuğu, 2 adet açılır kapanır ahşap sandalye, 1 adet açılır kapanır ahşap masa, Muhtelif kırtasiye malzemeleri (delgeç, zımba, ajanda vb.), 1 adet piknik tüpü, 1 adet tek gözlü elektrikli ocak, 2 takım çelik çaydanlık, Elektrik sayacı ile sendikal materyalleri çaldıkları tespit edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here