Hafta İçi Mesaisinde Rakibimiz Anagold 24 Erzincanspor

0
10

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor’un, son haftalarda gösterdiği başarılı performansı Etimesgut Belediyespor karşısında son buldu. Turuncu-Mavili ekibimiz, Kırıkhan İlçe Stadında ağırladığı rakibi Etimesgut Belediyespor’a 1-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. Hafta sonu umduğunu bulamayan İskenderunspor şimdi de gözünü hafta içi mesaisinde Çarşamba günü (bugün) oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçına çevirdi.

Zorlu maç öncesinde temsilcimiz topladığı 45 puanla 6. sırada bulunurken, ev sahibi Anagold 214 Erzincanspor ise 52 puanla 4. sırada zirve takibini sürdürüyor. Turuncu-Mavililer bu maçtan kayıpsız çıkarak play-off şansını sürdürmek, ev sahibi de zirveden uzaklaşmamak için yine kayıp yaşamamak adına sahaya çıkacak. Temsilcimiz zorlu maç için Erzincan’a gitti.

Çarşamba günü, Erzincan 13 Şubat Şehir Stadından saat 14.00’te başlayacak olan mücadeleyi Yücel Büyük, Çağrı Ateş ve Volkan Kaan Topla hakem üçlüsü yönetecek.

Etimesgut Belediyespor’a Diş Geçiremedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Kırıkhan İlçe Stadında oynanan müsabakada rakibi Etimesgut Belediyespor’a 1-0 mağlup olmuştu. Erdal Yılmaz, Çağrıcan Pazarcıklı ile Yiğit Çam hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Etimesgut Belediyespor’un golünü 54. dakikada Fatih Aktay atmıştı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 54. dakikasında sahneye çıkan Fatih Aktay konuk ekibi öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra her iki takım da gol bulamazken, müsabaka konuk takımın galibiyeti ile son buldu.

Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız

Etimesgut Belediyespor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Bolat, yenilgiyi talihsizlik olarak nitelendirdi ve sezon sonuna kadar elerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti. Futbolculara yapılan kötü tezahüratın da kendisini üzdüğünü söyleyen Bolat; “Bugünkü yenilginin hiç bir mazereti elbette ki yok. Fakat 4 tane oyuncumuzun ağır gribal enfeksiyonu olmasına rağmen maçın pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Futbolun yaradılışında yenmek kadar yenilmek de vardır. Maalesef maç sonunda bazı taraftarlarımızın futbolcularımıza küfür etmesine çok üzüldüm, çok kırıldım.

Kaldı ki bu futbolcu kardeşlerim İskenderunspor için maddi manevi her türlü fedakarlığı yaparak üç beş kuruş için devre arasında başka kulüplere gitmemiş tercihlerini bu şehirden yana kullanmışlardır.

Tam iki yıldır tüm olumsuz şartlara rağmen İskenderunspor’u yaşatma savaşı veriyoruz. Biz bu şehri temsil etmek için sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini Yüce Rabbimin izniyle yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kerem Kurşun’un Doğum Günü Neşe Verdi

Öte yandan, Pazar günü yapılan antrenman sonrasında futbolcular ve teknik ekip bir araya gelerek Kerem Kurşun’un doğum gününü kutladılar. Antrenman sonrasında yaşananlar takım oyuncularına neşe verdi. Bizler de Kerem Kurşun’un doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar, başarı dolu yıllar dileriz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here