Güney Akademi Vodanet U-16 Takımı Hatay Şampiyonu

0
276

Güney Akademi Vodanet U-16 Takımı, Ocak ayında başlayan grup maçları ve arından oynanan final grubu maçlarının tümünü kazanarak, 2018-2019 Hatay Erkekler U-16 Ligini şampiyonlukla bitirdi. U-16 yaş grubu üst üste 3’cü, Güney Akademi Vodanet kulübü ise toplamda 15’ci defa Hatay Şampiyonluğuna ulaşmış oldu.

Zorlu karşılaşmaların ardından Final Grubunun son maçında da İlk Adım Spor Kulübünü yenerek, Hatay Şampiyonluğuna bir kez daha uzanan Güney Akademi Vodanet U-16 Takımı, 5-9 Mart tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan ‘U-16 Erkekler Bölge Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek.

Elde edilen Hatay Şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Anterönörü Nebil Özdemir; “Sezonun son maçında karşılaşan iki takımın da üst seviye mücadelesine sahne olan maçta, takımımız maçın son bölümlerinde yaptığı etkili savunma ile maçı kazanmayı başardı. Sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyor, centilmence mücadelesinden dolayı rakibimiz İlk Adım Spor Kulübü’ne teşekkür ediyoruz.

Öncelikle maddi ve manevi desteklerini 3 yıldır kulübümüzden esirgemeyen Vodanet Medya ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bora Küçük’e, sahada her maç üstün mücadele örneği sergileyen oyuncularımıza, teknik ekibimize, velilerimize ve iç saha maçlarımızda tribünleri doldurarak takımımıza itici güç olan tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here