Adnan Vurucu’dan İGC’ye Çatkapı Ziyaret

0
72

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İGC Başkanı Veysel Cıncık ile çatkapı geldiği Basın Merkezi’nde sohbet eden Vurucu, Mart ayı içinde geniş bir basın toplantısı düzenleyerek, görevi süresince yaptığı çalışmaları anlatacağını belirtti.

Vurucu, adaylık konusunda takdirin Genel Merkez’in olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: “Ben ve arkadaşlarım bu süreçte Belen için çok çalıştık ve dar imkanlar içinde faydalı işler yaptığımıza inanıyorum. Kısmet bu kadarmış. Yeni seçilecek arkadaşa şimdiden başarılar dilerim. Yeni yönetime tertemiz bir Belediye bırakacağımız için vicdanım çok rahat. Bizim ne kadar borçlu bir belediye aldığımızı halkımız çok iyi biliyor. Bizden desteğini esirgemeyen Belen Halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında; “Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanıdığımız Adnan Vurucu’nun yeniden aday gösterilmemesine üzüldük. Siyasette her an her şey olabiliyor. İmkansızlıklar içinde hizmet ettiğinizi çok iyi biliyoruz. Yeni yaşamınızda başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here