Gözler Kastamonu Maçına Çevrildi

0
13

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, 12 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı GMG Kastamonuspor müsabakasının hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Aylar sonra kente dönen ve kalan maçlarını yakın bölgedeki statlarda oynayacak olan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor bu hafta sonu önemli bir maça daha çıkıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Osmaniye’de ağırladığı rakibi İnegölspor’u 3-1’lik skorla geçen temsilcimiz hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de moral depoladı.

Taraftarıyla buluşmanın da keyfini süren İskenderunspor’da şimdi ise gözler hafta sonu yapılacak kritik maça çevrildi. Turuncu-Mavililer, Pazar günü grubun namaglûp ekiplerinden GMG Kastamonuspor’a konuk olacak.

Topladığı 16 Puanla 8’ci Sırada..

12 haftalık periyot sonunda 11 maça çıkan İskenderunspor, bu 11 maçta 5 galibiyet 5 mağlubiyet ve bir de beraberlik alarak 16 puan topladı ve 8. sırada kendisine yer buldu. Ligde, liderin hemen arkasında ikinci sırada bulunan GMG Kastamonuspor ise yine 11 maçlık periyot sonunda 7 galibiyet 4 beraberlikle 25 puan topladı.

Kastamonu ekibi grupta Amed Sportif Faaliyetlerle birlikte yenilgisi olmayan iki takımdan birisi konumunda. Lider Amed Sportif Faaliyetler ise 9 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 29 puanla grubun zirvesinde bulunuyor. Zirvedeki bu iki ekibi 24 puanla Isparta 32 spor ve 22’şer puanla Anagold Erzincanspor ve Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü takip ediyor.

Turuncu-Mavili ekibimiz, Kastamonu mücadelesinin hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Koray Palaz önderliğinde aralıksız sürdürüyor. Son İnegöl maçından galibiyetle ayrılan takımımızda moraller az da olsa yerine geldi. GMG Kastamonuspor-İskenderunspor mücadelesi 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Gazi Stadında oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupasında Rakibimiz Ankaragücü!

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupasına 4. eleme turundan itibaren katılacak olan temsilcimiz İskenderunspor’umuzun rakibi de belli oldu. Turuncu-Mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile eşleşti. Müsabaka 5-6 veya 7 Aralık tarihlerinden birinde Ankara’da oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here