Bordo-Beyazlı Taraftarlar, Galibiyet Sözü Aldı

0
6

Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Defne Grubu, Bordo-Beyazlı taraftarları temsilen Mersin Erdemli’de Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor’u ziyaret ederek galibiyet sözü aldı. Özhan Hoca’ya 15 ilçe adına stadı doldurma sözü verildi.

Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Defne Grubu adına Orhan Gökaslan, İmat Gökaslan ve Sinan Çağlar, Mersin’de takımı ziyaret ederek Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Sportif Direktör Fatih Kavlak, takım kaptanları Kamil Ahmet Çörekçi ile Erce Kardeşler ve futbolculara baklava ikram etti.

Ergin, Atakaş Hatayspor’un Federasyon ve hakemler tarafından çok puan kaybettiğine dikkat çekerek; “Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Defne Grubu olarak sembolikte olsa tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedik. 3 maçta 3 galibiyet aldık, o kaybedilen puanların federasyon ve hakem zayiatı olduğunu herkes biliyor. Ancak Atakaş Hatayspor’umuzun Rizespor’u yüzde 99 değil yüzde yüz yenerek Ligde kalacağına inanıyoruz. Çünkü bu inancı Özhan Hoca ve tüm futbolcularda görüyoruz. Bizde size bu stadı doldurma sözü veriyoruz” dedi.

Özhan Hoca; “Her Şey Güzel Olacak”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat da taraftarların ziyaretine ve tatlı jestine teşekkür ederek; “Hafta sonunda bizim adımıza büyük bir maça çıkacağız. Bu maç bizim için final niteliğinde. Bütün Hataylı sporseverleri maça davet ediyoruz” diye konuştu.

Taraftar temsilcileri, gerçekleştirilen bu organizasyon konusunda yardımcı olan tesis müdürü Muhammet Koyuncu’ya da teşekkür ettiler. (Haber: A.Vahit Güraslan)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here