MCU Spor Akademisinin Başarılı Sporcularından Madalyalara Ambargo!

0
16

Mustafa Cuma Uğurlu (MCU) Spor Akademisinin başarılı sporcuları Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası ile Uluslararası Kick Boks Akdeniz Şampiyonasında madalyalara adeta ambargo koydular. MCU Spor Akademisi sporcuları, her iki şampiyonayı toplam 48 madalya ile tamamladı.

15-19 Mayıs 2024 tarihlerinde 47 ülkeden 4.000 yakın sporcunun katılımıyla İstanbul’da yapılan Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası ve Uluslararası Akdeniz Şampiyonasında; Mustafa Cuma Uğurlu (MCU) Spor Akademisinin sporcuları başarılarına yenilerini eklediler.

Uğurlu’nun öğrencileri, Dünya Kupası mücadelelerinde 7 Altın, 11 bronz ile toplam 18 madalya, Akdeniz Şampiyonasında da 6 Altın, 12 Gümüş ve 12 Bronz madalya ile toplam 30 madalya alarak, her iki şampiyonada 48 madalyanın sahibi oldular ve 2 takım kupası da elde ettiler.

9’cu Dünya Kick Boks Kupasında Dereceye Giren Sporcular; Elif Uğurlu, Melike Uğurlu, Denya Uğurlu, Mustafa Cuma Uğurlu, Emir Murt, Eslem Duran, Feyza Avşar, Bedirhan Dingil, Eylül Uğurlu, Sıtkı Karaçar, Miraç Yılmaz, Muhammed Necat Baysoy, Filip Terbiyeli, Ezgi Yalçın, Rıdvan Kerem Yıldız oldu.

1’ci Akdeniz Kick Boks Şampiyonasında Dereceye Giren Sporcuların isimleri ise şu şekilde; Elif Uğurlu, Melike Uğurlu, Emir Murt, Mustafa Cuma Uğurlu, Denya Uğurlu, Yiğit Arı, Rıdvan Kerem Yıldız, Bedirhan Dingil, Selvi Nisa Dönmez, Feyza Avşar, Mustafa Kaan Dönmez, Miraç Yılmaz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here