Gayrimenkul Danışmanlığında Yeni Soluk: Hedef Gayrimenkul!

0
32

Somer Atikoğlu ile Ahmet Benek ortaklığında açılan Hedef Gayrimenkul Danışmanlığı, İskenderunlulara ve çevre bölgeye hizmet vermeye başladı. Hedef Gayrimenkul, alım ve satımın dışında Gayrimenkul Danışmanlığında da aranılan isimler arasına girdi.

Geçtiğimiz aylarda kent halkının hizmetine giren Hedef Gayrimenkul Danışmanlığı yetkilileri, sürekli değişim gösteren kira ve konut fiyatlarına rağmen, müşterilerine en uygun seçeneği sunma sözü de veriyor.

Emlak Danışmanlığı için kısa sürede herkesin ve her kesimden insanın uğrak yeri konumuna gelen Hedef Gayrimenkul Danışmanlığı işletmesinin ortaklarından Somer Atikoğlu ile Ahmet Benek, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesinde açtıkları ofislerine, konut alıp satmak ve kiralamak isteyen herkesi beklediklerini ifade ettiler.

Atikoğku ve Benek, her sektörde olduğu üzere emlakçilik ve gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de sıkıntılar yaşandığına dikkat çekerek, portföylerinde her türlü imkâna seçenek sunabilecek kapasitelerinin olduğunu ve müşterilerine en uygun seçeneği sunmak için büyük çaba sarf ettiklerini kaydettiler.

Somer Atikoğlu ile Ahmet Benek ortaklığında açılan Hedef Gayrimenkul Danışmanlık İşletmesinin İskenderun ve çevre bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyor, sahipleri ile tüm çalışanlarına kolaylıklar diliyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here