Ertem de Büyükşehir Belediye Başkanlığına Soyundu

0
43

Ertem de Büyükşehir Belediye Başkanlığına Soyundu…
Başarılar Diliyoruz!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Birol Ertem, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Editör Helga Terbiyeli tarafından ağırlanan Ertem, samimi karşılamadan ötürü memnuniyetini dile getirdi.

TBMM 26. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilliği görevini başarıyla yürütmüş olan Ertem, genel başkanlarının teşviki ile bu yola çıktığını kaydetti. Kendisine verilen herhangi bir söz bulunmadığını da ifade eden Ertem, yaşanan felaketin ardından Hatay’ın içinde bulunduğu zor durumun, yaşadığı sıkıntıların çözümü noktasında ellerinden gelen çabanın fazlasını göstereceklerinin altını çizdi.

Saygın kişiliğiyle tanınan bir siyasetçi olan Ertem, Hatay’ın toparlanması, kalkınması ve eskisinden daha da iyi konuma gelmesi için, hangi görevde olursa olsun, çalışmalarını sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Çıktığı yolda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Birol Ertem’e başarılar dileyen İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de ziyaretten ötürü kendisine teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here