Emniyet Teşkilatından İki Üzücü Haber!

0
274

Payas Emniyet Müdürü Mustafa Bağ Coronavirüs’e Yenik Düştü

Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ, Coronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süre önce yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkan ve İskenderun ilçesinde özel bir hastanede tedavi gören Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ, burada yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mustafa Bağ’ın cenazesi memleketi Mersin’in Gülnar ilçesinde toprağa verildi.

Emniyet Müdürü Halil Karabacak’ın Eşi Vefat Etti

Arsuz İlçe eski Emniyet Müdürü Halil Karabacak’ın eşi Duygu Karabacak ise geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Duygu Karabacak bir süredir İskenderun’da özel bir hastanede tedavi görmekteydi.

İskenderun’da özel bir hastanede tedavi altına alınan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç yaşta yaşama veda eden Emniyet Müdürü eşi Duygu Karabacak’ın vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü, yasa boğdu.

Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ ile genç yaşta aramızdan ayrılan Duygu Karabacak’a Allah’tan rahmet, başta Emniyet Müdürümüz Halil Karabacak olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here