Dingil; “Kentte Hizmet ve Disiplini Sağlayacağız”

0
81

bld-mhp ziyaret1İskenderun Belediye Başkanı MHP Heyetini Kabul Etti…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Teşkilatı, dün İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt’un ‘Kimsenin ekmeği ile oynanmasın!’ sözüne karşılık konuşan Belediye Başkanı Dingil; “Biz ekmek vermeğe geldik ama bu kentin disipline ve temizliğe de ihtiyacı var” diye yanıt verdi.

Demokrasi çerçevesinde İskenderun’da farklı siyasi görüşlere sahip partiler de yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Seyfi Dingil’e hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve ilçe yönetimi ile birlikte, Başkan Dingil’e tebrik ziyareti gerçekleştiren MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt burada yaptığı konuşmada; “Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Başkanlık döneminizde kent yararına yapacağınız hizmetlerde meclis üyeleri olarak da yanınızda olacağız. Ayrıca kimsenin ekmeği ile de oynanmasın!” dedi.

Yatarak Para Alanları da Biliyoruz!

Bu konuda söz hakkı doğduğu için teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Biz ekmek vermeye geldik! Kentimizin disipline ve temizliğe de ihtiyacı var. Temizlik şirketinde yaşanan gelişmeler benimle ilgili değildir. O şirketin sorunudur. Belki doğrudur süpürgeci azdır ama benim yapabileceğim bir şey yok. Ben kentin temizliğine bakarım! Bu kentin temizliği ile oynamasınlar! Parti fark etmez. Kimse şov yapmasın. Temizlik şirketinde işe gelmeden, yan gelip yatarak para alanları da biliyoruz. Bu kentte hizmet ve disiplini sağlayacağız” diye konuştu.

Açıklamanın ardından tekrar söz alan MHP İlçe Başkanı Bozkurt da, işini savsaklayanların yanında olmayacaklarının altını çizdi.

bld-mhp ziyaret2

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dingil; “Hepimiz bu kente hizmet edeceğiz. Bu makamlar halka hizmet makamıdır. Önemli olan halka hizmettir. Hizmetlerde, mecliste beraber olacağız. Bu kent hepimizin” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarı dileğinde bulunan MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de; “Seçim İskenderun’un demokrasi kültürüne yakışır, centilmence ve huzurlu bir şekilde geçti. Şehrimizde yaşayan insanlarımız Seyfi Dingil Başkanı tercih ettiler. Bize de buna saygı duymak düşer. Meclis üyelerimizle birlikte İskenderun’un hayrına olacak her işte biz belediye idaresiyle birlikte oluruz” şeklinde konuştu.

MHP’li Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir partili grubun da katıldığı ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here