CHP Belen’de Ev-Ev Dolaşıp Çalışmalarını Anlatıyor

0
82

chp belen26İnanmak Başarmanın Yarısıdır!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Belen’deki başarılı temsilcileri, 30 Mart Yerel Seçimler öncesinde dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. CHP Belen Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, partilerinin İlçe Kadın Kolları üyelerinin TOKİ evlerinde 410, Mert Evlerde de 150 ev ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Belediye başkanlığı adaylığına Fevzi Yüksel’in belirlenmesinin ardından çalışmalarına hız veren CHP Belen İlçe Teşkilatı, durmak bilmiyor. Başarının elde edilmesi için çok çalışmak gerektiğine inandıklarını belirten CHP Belen Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, ilçe yönetiminin yanı sıra kadın kolları üyelerinin de büyük gayret sarf ederek çalıştığını belirtti.

chp belen27

Bilen geçtiğimiz hafta içinde TOKİ evlerinde 410, Mert Evlerde ise 150 olmak üzere 500’ün üzerinde ev ziyareti gerçekleştirdiklerini ve çalışmalarını anlattıklarını belirtti. Ayrıca Şekere Mahallesi, Ekinciler ve Yazıcılar Sitesinde de birebir çalışmalar gerçekleştirdiklerini, CHP Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel’in ilçe sakinleriyle buluştuğunu kaydeden Bilen; “Belen’de CHP’nin bayrağını en üstte dalgalandırma adına büyük gayret gösteriyoruz. Gönüllü ve yürekten çalışan grubumuzla da hak edilen başarıyı elde edeceğimizi biliyoruz. Başkan Adayımız ve Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımız ile halkla birebir yüz yüze görüşüyoruz, kendimizi ve partimizi tanıtıyoruz. Halkın teveccühünü gördükçe, Belen’de başarılı olacağımıza inanıyoruz. İnanmak başarmanın yarısıdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here