Bugünkü Rakibimiz Sarıyer!

0
36

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, 19 Aralık Salı günü (Bugün) saat 14.00’da Sarıyer ile karşılaşacak. Bu önemli müsabaka Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda Turuncu-Mavili ekibin ev sahipliğinde oynanacak. Ekibimiz, Osmaniye’de ağırlayacağı Sarıyer’i mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor.

Hafta sonundan bu yana Sarıyer maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Koray palaz nezaretinde sürdüren Turuncu-Mavili ekip alacağı galibiyetle zirvenin takibini sürdürmek ve moral açısından üst seviyelere çıkmak istiyor. İskenderunspor, Osmaniye’ye geçerek, maç saatini beklemeye başladı.

İki Ayrılık Yaşandı…

Öte yandan bu hafta içinde sporcularla ilgili ilginç gelişmeler de yaşandı. Bu bağlamda, futbolcumuz Artun Akçakın ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılırken, yönetim Kurulu ve teknik heyetin almış olduğu karar sonrası kaleci Burak Çapkınoğlu’na da kendisine kulüp bulması için izin verildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda; “Futbolcumuz Artun Akçakın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Futbolcumuz Artun Akçakın’a katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulumuzun ve teknik heyetimizin almış olduğu karar sonrası kalecimiz Burak Çapkınoğlu’na kendisine kulüp bulması için izin verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Artun Akçakın’dan Duygusal Veda

Takımdan ayrılışını sosyal medya hesabından duyuran Artun Akçakın, taraftarlar ada duygusal bir şekilde veda etti. Artun Akçakın vedasında şunları ifade etti;

“Değerli İskenderunspor Taraftarları! Birlikteliğimiz süresi boyunca yaşadığımız onca zorluğa karşı dik durma gayretini göstermiş olmanın gururunu yaşıyorum, 6 Şubat gecesi yaşadığımız felaketin ardından tek hedefimiz şampiyonluk kupasıyla şehrimize dönmekti ama başaramadık, hakkınızı helal edin.

Bugün itibariyle aranızdan ayrılıyorum beraber oynadığım bütün takım arkadaşlarıma, kulüp personellerimize, sportif direktörümüz Tolga Tağ abime ve başkanım Sayın Hakan Bolat’a teşekkür ediyorum. Saygılarımla!” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here