Gökpınar; “Gençlerimiz Daha İyi Şartlarda Spor Yapmalı”

0
12

Arsuz’un Genç, Dinamik ve Başarılı Kaymakamı Hasan Gökpınar, Karaağaç Spor Tesislerine Şofben isteğine duyarsız kalmadı. Gazeteci arkadaşımız Yaşar Güllü’nün istek ve talepleri sonrasında tesislere şofben takıldı.

Arsuz’un genç ve çalışkan Kaymakamı Hasan Gökpınar, ‘Bir babalık yap da Karaağaç Spor tesislerine Şofben taktır’ yayınına duyarsız kalmadı. Gökpınar, kendisine sözlü olarak yapılan talep sonunda; “Devletimizin kapısı herkese açıktır. Vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek bizlerin görevidir. Özellikle gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak da bizlere ayrı bir zevk verir” diyerek bu talebi cevapsız bırakmadı.

Karaağaç Tesislerinin Sorunları Yılbaşına Kadar Sonuçlanacak

Gökpınar, konuyla ilgili bilgilendirmesinde; “İlgili birimlerimize gerekli talimatı verdim. Karaağaç Spor Tesislerinin sorunlarını yılbaşına kadar çözeceğiz. Merak etmesinler, bu gençlerimizi gelecek yıllarda da profesyonel kulüplerde futbol oynarken de izleyerek kendileriyle gurur duyacağız. Geçmiş yıllarda aralarında ülkemizin 4 büyük kulüplerinde futbol oynayan hemşerilerimiz oldu. Bunun için gençlerimizin daha iyi şartlarda futbol oynamaları için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

Bu sözler üzerine duygulandığını kaydeden Gazeteci Yaşar Güllü ise gençlerimiz adına Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here