Bilen; “Asılsız Dedikodulara İnanmayın”

0
71

chp belen açıklama2Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, partileri hakkında çıkan bazı dedikodulara yanıt verdi. Yaklaşan yerel seçimlerde CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak, CHP’yi Belen’de temsil ettiklerini ve çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini kaydeden Bilen, partilerinin MHP’ye destek vereceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu vurguladı.

CHP’nin Belen’de yükselişe geçen oylarının diğer partiler tarafından farkına varılması ve bu yükselişin önüne geçilmesi adına bu tarz bazı asılsız iddiaların ortaya atıldığını savunan Bilen; “Bu yalanlardan öne çıkan partimiz CHP’nin MHP’ye destek vereceği yalanıdır. Bu dedikodu bilinçli olarak çıkartılmaktadır ve asılsızdır. Bir oy olsun bizim olsun parolasıyla yola çıkan CHP Belen İlçe Başkanlığımıza yöneltilen bu çirkin iftirayı şiddetle kınıyoruz. Belen halkını söylenen bu yalan içinde Belen halkının dikkatli olmasını ve bu gibi asılsız ve çirkin iddialara inanmamaları yönünde uyarıyoruz.

Bu iddiaları özellikle de CHP’nin oylarının çok olduğu bölgelerde dillendirilerek akıl karıştırma yoluna gitmişlerdir. Kaliteli bir kadroyla yerel seçimlere çıkılması Belen halkının dikkatinden kaçmamış ve değerli oylarını da CHP’de birleştirme kararı almışlardır. Bizler kesinlikle böyle iddia edildiği gibi bir oluşumun içerisinde olmadığımızı beyan ederiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here