Savaş, Mitinglerine Aralıksız Devam Ediyor

0
65

lütfü savaş2Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında köy ve belde gezilerine ara vermeden devam etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Yeşildağ ile birlikte yoğun programına Uzunalıç, Tahtaköprü ve Maraşboğazı köylerini ziyaret ederek başlayan Başkan Savaş, burada hemşerileriyle yaptığı toplantılarda Hatay’ın geleceği için herkesin geçmişte temiz izler bırakan ve güven veren adayda karar kılmasını istedi.

Ovakent’e geçen Başkan Savaş, burada ilk olarak esnaf hemşerilerini ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi. Ovakent Belediye Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Abdulşükür Mert tarafından ağırlanan Başkan Savaş, ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Kurtuluş Savaşı sürecinde yeşeren Türk-Afgan dostluğunu hatırlatan Başkan Savaş, zor günümüzde yanımızda olan halklara kapılarımızın her daim açık kalacağını ifade etti.

Daha sonra Alahan, Zülüflühan ve Üçgedik köylerinde düzenlenen ve yüzlerce vatandaşın katıldığı mitinglerde hemşerilerine seslenen Başkan Savaş, 3 yıla yakın süre içerisinde Hatay genelindeki sorunları ve eksikleri tespit ederek çözüm ürettiklerini kaydetti.

Mitinglerine aralıksız devam eden Başkan Savaş’ın sonraki durakları Anayazı, Karaali ve Büyükdalyan oldu. Kendisini sevgi gösterileriyle karşılayan kalabalık hemşerilerine seçim otobüsü üzerinden seslenen Başkan Savaş, huzur eksenli hizmet politikalarını uygulamak için hemşerilerinden teveccüh beklediklerini ifade etti.

Dikmece, Kuzeytepe, Ekinci, Odabaşı, Güzelburç, Maşuklu ve Küçükdalyan beldelerinde sayıları binleri bulan mitinglerle gövde gösterisi yapan Başkan Savaş, insanları ayrıştırarak oy toplama derdine düşen şahısların, Hatay gibi toplumsal yapısı itibariyle mozaiği andıran bir ili yönetecek vasıfta olamayacaklarının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here