İTSO Yönetimi İl Emniyet Müdürü Uludağ’ı Makamında Ziyaret Etti

0
45

itso-il emniyet1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim kurulu üyeleri, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali Doğan Uludağ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü’nden Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, Hatay’da yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirtti.

Hatay İl Emniyet müdürü Uludağ’a yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İTSO yönetimi olarak şehrimizde ve ülkemizde istikrarlı bir ortamın devam etmesini istiyoruz. Çalışmalarımız da zaten bu yönde. İskenderun sanayi ve liman şehri Hatay’ın en önemli ilçelerinden biri! Bizler de İTSO yönetimi olarak şehrimizin sanayi ve ticari yönden gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman emniyet teşkilatımızı da yanımızda görmekten dolayı onur duymaktayız. Bu vesile ile yeni görevinizde başarılar dilemek üzere bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretin anasına Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’a kahve ve fincan takımı hediye ederken, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen de Uludağ’a İskenderun Güvercini şiltini takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here