Batıgöz Ekibinden İGC’ye Ziyaret

0
123

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Batıgöz Pazarlama Müdürü Mert Dallar ve Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Mehmet Gassaloğlu’nu ağırladı.

Kurulduğu günden bu yana yerel basınla sıcak ilişkiler içerisinde olan Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi, gerçekleştirdikleri ziyaretler ile de bunu kanıtlıyor.

Göz hastalıkları ve ameliyatları konusunda şehir dışına gitmeye son verme ve kaliteli hizmeti İskenderunlularla buluşturma amacıyla yola çıkan Batıgöz ekibi, kaliteden ödün vermeden büyümeyi sürdüreceklerini belirtti.

İzmir merkezden İskenderun’daki merkezlerine gelen Batıgöz Pazarlama Müdürü Mert Dallar da, Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Mehmet Gassaloğlu ile birlikte İGC’yi ziyaret ederek yerel basına verdikleri önemi yineledi.

Karşılıklı samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette her mesleğin ulvi görevleri olduğu, maneviyatın maddiyattan daha önde geldiği vurgusu yapıldı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli, ziyaretten ötürü Dallar ve Gassaloğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here