Ankara’da Puan Arayacağız

0
7

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, 18 Ekim Çarşamba günü (bugün) Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Dün gerçekleştirdiği son antrenmanla Etimesgut Belediye maçının hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, anrenman sonrası da maç kampı için Ankara’ya geçti.

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor ile Etimesgut Belediyespor arasındaki zorlu maç Ankara Atatürk Stadyumunda oynanacak. Saat 15.00’ta başlayacak olan mücadeleyi Batuhan Gültek, Bülent Korkmaz ve Mustafa Yüksel hakem üçlüsü yönetecek.

İkinci Ligin 9. haftasında Etimesgut Belediyespor ile oynayacağımız müsabaka, Etimesgut Belediyespor’un resmi Youtube Kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

Başkan Bolat’tan ‘Rahat Bırakın’ İsyanı

Geçtiğimiz hafta içinde Ümit Öztürk ile yolların ayrılmasının ardından hafta sonu oynanan Arnavutköy Belediyespor maçına teknik direktörsüz çıkan İskenderunspor’da Teknik Direktör arayışları da titizlikle sürüyor.

Süreç hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Hakan Bolat, her gün yüzlerce telefon aldığını ancak takım için en iyi seçimi yapacağını ancak rahat bırakılmak istediğini belirtti.

Takım için en iyi ve doğru hocayı bulmaya çalıştığına işaret eden Bolat; “Teknik Direktör tercihi için günde yüz kişi beni arıyor. Hep telefonda söylenenler aynı! Kimisi ben kefilim, kimisi çok iyi hoca, kimisi memleket çocuğu… Hep aynı şeyler ama elini cebine atan yok. Allah için bizi kendi halimize bırakın. Lütfen çok rica ediyorum.

Ben bu takım için en iyi ve doğru hocayı bulmaya çalışıyorum. Zaten 2. Lige çıktığımızdan beri başımıza gelmeyen bir şey kalmadı. Taraftarlarımıza ve İskenderunspor sevdalılarına diyeceğim şudur ki ben en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bana güvenin gerisi kolay. Saygılarımla!” değerlendirmesinde bulundu.

Tesislerin Bakım ve Onarımı Üysen’den

Öte yandan, Mehmet Kurt Tesislerinin bakım, onarım ve yenileme masraflarını da Nuri Üysen’in karşıladığı öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada Üysen’e minnet duyguları ile teşekkür edilirken; “İskenderun Mehmet Kurt Tesislerimizin bakım, onarım ve yenileme masraflarını karşılayan İskenderun Yükseliş Koleji Kurucusu Sayın Nuri Üysen’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. İskenderunspor’umuzun zor zamanlarında her daim yanında olan ve destekleriyle kulübümüze önemli katkılar sağlayan Sayın Nuri Üysen’e İskenderunspor Ailesi olarak minnettarız. Kulübümüze yapılan bu desteklerle yaralarımızı hep birlik saracağımıza inanıyoruz” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here