“Afacanlar Trafikte” Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Sahnelendi

0
376

bld-tiyatro oyunu2İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı “Afacanlar Trafikte” isimli müzikli danslı çocuk oyunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle belediye kültür merkezinde sahnelendi. 5-8 yaş grubu çocuklara trafik kurallarını oyunlaştırıp eğlenceli bir şekilde anlatmayı hedefleyen tiyatro oyununda çocuklar hem eğlendi hem de trafikte uymaları gereken kuralları öğrenme fırsatı buldu.

 İskenderun Belediye Şehir Tiyatrosunun kurucuları olan Gökhan Harbiyeli, Nasır Zubaroğlu ve Bedi Güzel yaptıkları ortak açıklamada daha önce sahneledikleri birçok oyunda olduğu gibi “Afacanlar Trafikte” oyununda da hedeflerinin çocukların eğlenerek trafik kurallarını öğrenmeleri olduğunu belirttiler.

bld-tiyatro oyunu3

Oyun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün saat 11.00 ve 12.30’da sahnelenirken, 26 Mayıs’ta tekrar gösterimde olacak.

Gökhan Harbiyeli’nin yazıp yönettiği tiyatro oyununun Genel Sanat Yönetmenliği’ni Nasır Zubaroğlu, Ses-Işık Editörlüğünü Sabit Güldüren ve Sahne Amirliğini Bedi Güzel yaptı. Oyunda Gökhan Harbiyeli, Bedi Güzel, Serap Tuzlacıoğlu, Çağrı Bayer, Zehra Coşkunırmak rol aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here