LÖSEV Tır Dolusu Yardımla Hatay’a Geliyor!

0
126

lösev tırı1“Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?” şiarı ile hareket eden LÖSEV’in ‘İyilik Tırı’ 24 Nisan’da (bugün) İskenderun’da olacak. Yardım tırı daha sonra Antakya’ya gidecek.

Lösemililer Vakfı LÖSEV, “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” projesiz kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelerimize yardımlarımızı ulaştırıyor. Anadolu’nun yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşıyor!

İyilik Tırında gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımları LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor. Aileler de yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İyilikler Tırı Hatay’da iki farklı noktada mutluluk saçacak. 24.04.2014 tarihinde (bugün) saat 11.00’de İskenderun Atatürk Anıtı önünde, öğleden sonra ise saat 15.00’da Hatay Vali göbeğine (Vali Ürgen Alanı) gelecek ve lösemili ailelerle buluşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here