CHP’li Vekil Eryılmaz Viyana’da Gurbetçilerle Buluştu

0
141

refik eryılmaz8Arap Alevileri Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliklere katılmak üzere Avusturya-Viyana’da bulunan Dışişleri Komisyonu Üyesi CHP Hatay Milletvekili Av. Refik Eryılmaz programını tamamlayarak yurda döndü.

CHP Avusturya Örgütünün düzenlemiş olduğu 23 Nisan ön etkinliklerine katılan ve Avusturya Arap Alevileri Derneği, Aşağı Avusturya İşçi Odası ve Avusturya Sosyal Demokrat Sendikacılar Fraksyonu tarafından düzenlenen panelde gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Eryılmaz, ülkemizde yaşanan son gelişmeler ile AKP hükümetinin Suriye’ye yönelik uyguladığı tehlikeli politikalara ve doğurduğu vahim sonuçlara vurgu yaptı.

Ayrıca konuşmasında önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi ile genel seçimlerde gurbetçi vatandaşların oy kullanacak olmaları nedeniyle nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve bu konu ile ilgili görev sorumluluklarını hatırlatan Eryılmaz; “Ülkemizi karanlığa ve faşizme doğru sürükleyen Tayyip Erdoğan diktatörlüğünden rahatsız olan ve önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak olan yüz binlerce gurbetçi vatandaşımıza da büyük bir görev ve sorumluluk düşmektedir. Bizler Gurbetçi vatandaşlarımızı bilgilendirmeye ve onlarla dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here