5 Temmuz İskenderunspor, Türkoğlu Belediyespor’a 2-1 Mağlup Oldu

0
87

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer bir taraftan da özel müsabakalar oynamaya devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip 5 Temmuz İskenderunspor, İskenderun Belediyesine ait Karayılan Spor Tesislerinde oynadığı özel karşılaşmada BAL 6. Bölge 3. Grup takımlarından Türkoğlu Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

İskenderun Belediye Başkan yardımcısı ve Kulüp Başkanı Kemal  Nadir Ünal, Genel Kaptan Suat Alpaydın’ın da izlediği müsabakada, misafir ekip Türkoğlu Belediyespor’un gollerini penaltıdan Fırat ile Hasan Güvenlik, 5 Temmuz İskenderunspor’un golünü de penaltıdan Mustafa Şekeroğlu attı.

Başkan Tosyalı’dan Kamp Ziyareti

Öte yandan, BAL 6. Bölge 2. Grupta mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor’un yeni sezon öncesi Arsuz yolu üzerindeki İssos Otelindeki kamp çalışmaları da aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yeni sezon öncesi kamp çalışmaları devam eden 5 Temmuz İskenderunspor’un kampını  ziyaret ederek, genç yıldızlara moral verdi. Başkan Tosyalı, Genel Koordinatör  Seyfi Kesik’ten kamp çalışmaları hakkında bilgiler alırken, futbolcularla da bir araya gelen Başkan Tosyalı, Yeni sezon öncesi teknik heyet ve futbolculara  başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here