Payas Belediyesi’nden Bayramlaşma Etkinliği

0
168

Payas Belediyesi tarafından Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ‘Dua Kubbesi’ altında geleneksel hale gelen bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan bu bayramın birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle birer konuşma yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mynmar’da zulüm gören Müslümanlar için, komşu ülke Bangladeş’in sınır kapılarını tamamen açması halinde, sığınmacıların tüm giderlerinin ülkemiz tarafından karşılanacağını beyan etmesi tüm konuşmacıların coşkuyla değindikleri ortak konu oldu. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu; din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin dünyanın neresinde bir zulüm varsa devletimizin her zaman mazlumların yanında yer aldığını belirtti.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine atanan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya bayramla ilgili güzel temennilerini ifade ettikten sonra görevi süresince Payas’a ve Payaslılara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Birlikte çalıştığı herkese ve Payaslılara teşekkür eden ve helallik dileyen Kılınçkaya’nın konuşması aynı zamanda bir veda niteliğindeydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mynmar’daki mezalime karşı Bangladeş’e önerisiyle; Türkiye’nin büyük bir devlet olmasının gereğini yerine getirdiğini ve böyle bir ülkenin ferdi olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Bekir Altan da ayrıca Ankara’nın onayladığı bir konuyu da gündeme getirerek; Payas’a bir hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Konuşmalardan sonra ‘Dua Kubbesi’nin yanındaki kapıda saf tutan Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Ak Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler Payaslılarla ayrı-ayrı bayramlaştılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here