Körfez İskenderunspor’da Turgutluspor Maçı Hazırlıkları

0
52

körfez iskenderunspor12Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu İzmir deplasmanında Turgutluspor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşma öncesi maç hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Körfez İskenderunspor, üst üste aldığı 2 galibiyeti seriye dönüştürmek istiyor.

Ligin son iki haftasında üst üste aldığı iki galibiyet ile ligin son sıralarından az da olsa uzaklaşan Turuncu-Mavili ekibimiz Körfez İskenderunspor, Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu öncülüğünde Turgutluspor maçının çalışmalarını keyifli sürdürüyor.

Ligde son haftalarda gelen başarı ile yüzleri gülen futbolcular ve teknik heyet, bu başarı grafiğini ileri haftalara taşımakta kararlı olduklarını ifade ettiler. Moral ve motivasyon anlamında takımın iyi olduğunu söyleyen Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, futbolcuların moralini yüksek tutmaya gayret ettiklerini, bu hafta sonu İzmir deplasmanında oynayacakları Turgutluspor maçından da puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirtti.

Körfez İskenderunspor’da Şok Ayrılık!

Öte yandan, Körfez İskenderunspor’da Kaleci Antrenörlüğü yapan Serdar Erişen’in, takım ile yollarını ayırması İskenderun’un spor kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve grafiği yükselen takımda, Kaleci Antrenörü Serdar Erişan’in ayrılmasının nasıl bir etki yaratacağı da merak konusu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here