Erdener; “Misafirlerimizi Bekliyoruz!”

0
78

boks şampiyonası5İskenderun Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasına Hazır

Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, İskenderun’da 22 Aralık’ta başlayıp 27 Aralık tarihine kadar sürecek olan Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasına hazır olduklarını ve artık şampiyonaya katılacak misafirleri beklediklerini belirtti.

İskenderun’un kent olarak şampiyonaya hazır olduğuna işaret eden Erdener, üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapacaklarını dile getirerek; “22-27 Aralık Günü İskenderun; Türkiye Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. İskenderun bu organizeden çok mutlu! Geçmişinde var olan boks kültürü yeniden alevlenecek. İskenderun, Aralık ayında yapılacak olan bu büyük şampiyonada üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getirecek.

İskenderun’daki bu büyük organize için; İskenderun Belediyesi, Gençlik Hizmetleri il ve ilçe müdürlükleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Sivil Toplum Örgütleri, İşadamları, Odalar ve İskenderun üzerinde nefes alan herkes ama herkesle ayakta! Bölgede başarıyla görev yapan basın mensubu arkadaşlarım da topyekûn bu organizeye hazırlar. Misafirlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Boks Sporunu Yeniden Alevlendireceğiz…

Sporcu sayısı olarak bu şampiyonaya hazır olmadıklarını da kaydeden Erdener; “Her ne kadar ilimiz içerisinde bazı kulüplerimiz boks faaliyetlerini devam ettirse de Türkiye Boks Şampiyonası için şimdilik sporcu olarak hazırlıksızız. İskenderun Antakya ve Samandağ ilçelerimizde yeniden boks branşı faaliyetlerine başladı. Arzum tüm ilçelerimizde Boks sporunu yeniden sevgi ile alevlendirmek. Tüm ilçelerimizdeki fahri boks temsilcilerimiz tıpkı benim gibi heyecanlı ve istekli! Önümüzdeki yıllarda Türk spor terbiyesine uygun gençlerimizle birlikte ringlerde Hatay ilimizin sesini renklendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası için İskenderun’da boks antrenmanlarının devam ettiğini de vurgulayan Boks İl Temsilcisi Erdener, Türkiye Boks Şampiyonasının bölgemizdeki sporcu adedini fazlasıyla etkileyeceğini de sözlerine ekledi.

Erdener ayrıca, Türk boks sevdalısı Mustafa Koçinoğlu’nun kendisini arayarak, İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasına gelecek olan tüm sporcu, antrenör ve idarecilerin konaklayabilmesi için Casmin ve İssos Otellerini kapattığını ve Türk boksuna elinden gelen tüm imkanları seferber ettiğini söylediğini de belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here