Zorlu Maçlar Temsilcilerimizi Bekliyor!

0
78

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligde ilimizi temsil eden takımların bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor sahasında Adana Demirspor’u Cumartesi günü (bugün) konuk edecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor, sahasında Çatalcaspor’u ağırlayacak. Payasspor ise Ofspor deplasmanında puan arayacak.

TFF 1. Lig’in 8. haftasında bugün Adana Demirspor’u konuk edecek olan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor’un Teknik Direktörü Bayram Toysal, mücadele güçlerini daha da yukarı çıkarmak istediklerini belirterek, sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.

Takımının hafta boyunca Osman Çalgın Tesislerindeki antrenmanlarla bu zorlu maça hazırlandığını söyleyen Toysal, Adana Demirspor karşılaşmasını “güneyin derbisi” olarak nitelendirirken; “Stratejisi yoğun, bizim için çok önem arz eden bir maç oynayacağız. İki takımın da kazanmak isteyeceği, dengeli bir oyun olacak. Mücadele gücümüzü biraz daha yukarı çıkartıp, Adana Demirspor maçından istediğimiz puanları almak istiyoruz. Çok karakterli, kaliteli bir kadroya sahibiz. İnanıyorum ki bütün futbolcu kardeşlerimiz bu sorumluluğun bilincinde. Adana Demirspor maçını çok üst seviye bir performansla lehimize çevireceklerine inanıyorum” dedi. Toysal, takımında sakat oyuncu bulunmadığını da belirtti.

Erzinspor’da Hedef Galibiyet

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzinspor, Pazar günü Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını yardımcı antrenör Emre Ertaç nezaretinde sürdürdü. Geçen hafta deplasmanda alınan galibiyetten dolayı bir hayli neşeli görünen Erzinsporlularda, hedef Çatalcaspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Çatalcaspor 15 puan ile 5. sırada yer alırken, Erzinspor ise 9 puan ile 12. sırada yer alıyor.

8 haftalık periyot sonunda sadece 6 puan toplayan Payasspor ise Pazar günü Ofspor deplasmanında olacak. -2 averajla 16. sırada bulunan Mavi-Beyazlı ekipte tek hedef seri galibiyetler alarak ligin dibinden bir an önce kurtulmak! Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Adana Demirspor
19 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Volkan Bayarslan, Erkan Akbulut, Mehmet Emin Tuğral

Erzinspor A.Ş.-Çatalcaspor
20 Ekim 2019 Pazar Saat: 14.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Önder Turgay Demirdak, Birkan Çanakcıoğlu, Denizcan Şahin

Ofspor A.Ş.-Payasspor
20 Ekim 2019 Pazar Saat: 14.00
Vali İsmet Gürbüz Civelek
Mehmet Türkmen, İsmail Semih İleri, Selim Konukçu
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here