Yıldız Kızlar Sahne Alıyor

0
71

basketbol kuraBasketbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Antakya’da Başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından organize edilen “Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası” Hatay’da yapılıyor. Hatay Basketbol İl Temsilciliği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun, Şampiyonanın Büyük Antakya Oteli’nde yapılan teknik toplantı ve kura çekimi ile başladığına dikkat çekerek, Antakya’da büyük bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıldığını ve gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Teknik toplantıda açılış konuşması yapan Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursal; “2012-2013 sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’na Antakya’da ev sahipliği yapmaktan son derece gururluyuz. Bu organizasyonu Hatay’a veren TBF Başkanımız Turgay Demirel’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Turnuvamız 6 gün süre ile iki ayrı salonda devam edecek. Fair-Play içinde sakatsızlık bir turnuva dilerim” dedi.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın da böyle büyük ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, TBF Temsilcisi Cem Cengiz ise son zamanlarda Hatay’da basketbol adına yaşanan gelişmelerden son derece memnun olduklarını kaydetti.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 5 Mayıs 2013 tarihine kadar Antakya Spor Salonu ile MKÜ Tayfur Sökmen Kampusundaki spor salonunda gerçekleştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here