MKÜ Bahar Şenliğinde Kick Boks Heyecanı!

0
293

mkü-kick boksMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)’nin bahar şenliği etkinlikleri çerçevesinde Kick Boks İl Temsilciliğinin düzenlediği Kick Boks şampiyonası kampus alanında yapıldı. Kıyasıya bir mücadele eşliğinde geçen şampiyonaya ilgi yoğundu.

Bahar şenlikleri çerçevesinde düzenlenen kick boks şampiyonası şölen havasında gerçekleşti. 1000’in üzerinde kişi izlediği şampiyonada heyecanlı anlar yaşandı. Her güzel hareketin ardından sporcular alkış aldı. Müsabakaya ilimizden Ahmet Kural Spor Kulübü, Aslanyürek Olimpik Spor Kulübü, Şampiyon Spor Kulübü, Relaks Spor Kulübü’nün yanı sıra Osmaniye 100. Yıl Spor Kulübü ve Kahramanmaraş Belediyespor Kulübünden katılım oldu.

Şampiyonayı Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Kırımoğlu, BESYO Müdür Yardımcısı Ali Temiz, BESYO Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Engin Gezer, Sağlık Kültür Daire Başkanı Hasan Avaroğlu,  SKS Şube Müdürü Halil Çalışkan, üniversite çalışanları, öğrenciler ve Hataylı sporseverler izlediler.

Şampiyonada konuşan Hatay Kick Boks İl Temsilcisi ve aynı zamanda Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencisi olan Ahmet Kaşık, bu şampiyonanın önümüzdeki sene de bahar şenliklerinde yine yapılmasını istediklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here