İskenderunspor 1967 Bingöl Deplasmanına Gitmiyor!

0
52

iskenderunspor 1967 (67)3. lige veda eden kentimizin Turuncu-Mavili ekibi İskenderunspor 1967, ligin son maçı olan Belediye Bingölspor deplasmanına gitmeme kararı aldı. Belediye Bingölspor’un da ligde herhangi bir iddiası olmadığını göz önünde tutunan İskenderunspor 1967’nin bu tutuma cezayı da beraberinde getirecek.

Seneye Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan İskenderunspor 1967, profesyonel lige tekrar çıkmanın hesaplarına şimdiden başladı. Önümüzdeki hafta sonu ligin son maçı olan Belediye Bingöl deplasmanına gitmeme kararı alan Kulüp Yönetimi, gerekçe olarak da “Rakipleri Belediye Bingöl’ün ve kendilerinin ligde hiçbir iddiası olmadığı” gösterildi.

İskenderunspor 1967’nin bu tutumu beraberinde kulübe cezayı getirecek. Futbol Federasyonu, maçlara çıkmayan kulüplere 3-0 hükmen mağlup, 3 puan silme ve para cezası uyguluyor. İskenderunspor 1967 Kulübü yönetiminin, Türkiye Futbol Federasyonuna maça çıkmama kararlarını bildirdikleri iddia edilirken, Mavi-Turunculu ekip Hükmen mağlup sayılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here