Yıldırım; “Milletimiz, Birlik ve Beraberlikle Saldırıları Boşa Çıkarmaktadır”

0
34

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Belen, İskenderun, Arsuz ilçelerinde yaşanan yangın felaketleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, PKK’nın kökünün kazınmasının yakın olduğunu kaydetti.

Yangından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Yıldırım; “9 Ekim Cuma günü başlayarak 10 Ekim Cumartesi gününe kadar devam eden yangınlar, çok sayıda yurttaşımızı, işyerlerini, fabrikaları, evleri, tarla ve bahçeleri ve ormanlık alanları etkiledi. Öncelikle tüm Hatay’a geçmiş olsun! Yangın boyunca canla başla mücadele eden itfaiye ekiplerimize, emniyet güçlerimize, belediye personellerimize teşekkür ederiz.

Değerli vatandaşlar, yangını, PKK terör örgütüne bağlı ‘Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ üstlendi. Amerikan emperyalizminin maşası teröristler, Mehmetçiğin ve Türk polisinin karşınsında diz çökmektedir. Bu tip alçakça saldırılar ile hayatta kalmaya çalışan PKK’nın kökünün kazınması yakındır. Türk milleti, birliği ve beraberliğiyle bu saldırıları da boşa çıkarmaktadır. Mehmetçiğin ve Türk polisinin iradesi karşısında tükenen terör örgütü, siyasi uzantısı üzerinden nefes almaya devam etmektedir. Teröre karşı mücadelenin bir ayağı eksik bırakılamaz.

Bir kez daha başta yangından etkilenen vatandaşlarımız olmak üzere tüm Hataylılara geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here