Yenişehir Mahallesi 19’cu Sokağa Kesin Çözüm Geliyor!

0
263

İskenderun Belediye binasının arkasında kalan ve yıllarca yap-boz şeklinde tamiratı yapılan 19. sokağa nihayet kesin çözüm yapılıyor. Daha önce kaldırım taşı döşenerek yapılan yol şimdilerde tamamen kazılarak asfaltlanacak.

Ak Partili, Belediye eski Başkanı Seyfi Dingil döneminde kaldırımlarda kullanılan ‘parke’ taşlarıyla döşenen yol, araç sürücülerine oldukça sıkıntı veriyordu. 19. sokakta, bu 5 yıl içinde 18 kez onarım ve tadilat gerçekleştirildi ancak parkelerin ince olmasından dolayı yolda yine çatlaklar oluştu.

Döşenmesi baştan beri hatalı olan kaldırım parke taşları beş yıl boyunca devamlı olarak çatlaklıklar ve kırıklıklar yaşadı. Parke taşların kırılması sonucu harabeye dönüşen yola, bugünlerde baştanbaşa çekidüzen verilmeye başlandı. Sadece kaldırım iç uygun olan parke taşlar yol boyunca sökülürken, ilgililer taş sökümünün ardından yolun asfaltlanacağını belirttiler.

Ak Partili Belediye eski Başkanı Seyfi Dingil’in, belediyeye oldukça mali külfet getiren yanlışlarını düzeltme işi de yine Ak Partili Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here