Arçelik Özkaya Merkez Mağazasında ‘Pişirme’ Etkinliği

0
248

‘Pişirme Teknikleri’ etkinliğinde Çağrı Burak Sağlam ve Seda Şef, birbirinden lezzetli yiyecekleri, Arçelik’in mutfak ürünleriyle uygulamalı olarak pişirdiler.

Arçelik Özkaya merkez mağazası bir etkinliğe daha başarıyla imza attı. ‘Pişirme Teknikleri’ etkinliğinde Çağrı Burak Sağlam ve Seda Şef, birbirinden lezzetli yiyecekleri, Arçelik’in mutfak ürünleriyle uygulamalı olarak pişirip, konuklara ikram ettiler.

Uygulamalı ürün mağazacılığını başarıyla gerçekleştiren Arçelik Özkaya Ltd. şirketi, Arçelik Adana Bölgeden gelen yetkililer, diğer konuklar ve bazı gazetecilerin bulunduğu ortamda hareketli bir gün yaşadı.

Çağrı Burak Sağlam: “Et, Balık ve Sakatat Gibi Üç Nimetiniz Birden Var…”

Pişirme etkinliği sonrası görüşlerini aldığımız Çağrı Burak Sağlam; “İskenderun ve Hatay gastronomi turizmine biraz daha önem vermeli. İnsanlar et, balık ve sakatat için başka-başka şehirlere ve bölgelere gidiyorlar. İskenderun ve Hatay’da hem et, hem balık hem de sakatat var. Üçü bir arada bir nimeti bulmuşken bundan daha fazla faydalanmak gerekir. Üç ayrı Dünya Markası kahvelere fark atacak çifte kavrulmuş bir kahveniz var. Bunu ‘Hatay Türk Kahvesi’ adı altında pazarlamanız ve tanıtmanız, yakın gelecekte kahvenizi aranan bir kahve markası haline getirebilir.

Adil, düzgün ve temiz mutfak örnekleri için çaba gösteriyoruz. Yedi yıl İtalya, son iki yıldır Arçelik’te gastronomiye hizmet vermekteyim. Burada güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Arçelik Özkaya Ltd. Şti’nin tüm ilgililerine ve bilhassa Vicdan Özkaya hanımefendiye de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Vicdan Özkaya: “Uygulamalı Ürün Satıyoruz…”

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bir değerlendirme yapan Arçelik Özkaya Ltd. Şti. Yetkililerinden Vicdan Özkaya; “Mağazamızda uygulamalı ürün satarak, müşterilerimizin akıllarında bir soru kalmasın istiyoruz. Uygulamayı gören müşterilerimiz ürün işleyişini görerek bir fikir sahibi oluyor.

Bir etkinliği daha el birliğiyle gerçekleştirdik. Bu organizasyona destek olan Arçelik Adana Bölge ilgililerimize, Çağrı Burak Sağlam beye, Seda Şef’e, tüm konuklarımıza ve mağaza personelimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki ay ve yıllarda başka etkinliklerde de buluşacağız. Arçelik Özkaya Ltd. Şti. olarak müşteri memnuniyetine önem veren, hizmet ve satışlarımız devam edecektir” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here