Vekil Özel;“Konteynır İhtiyaçları Yakın Zamanda Tamamlanacak”

0
26

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, beraberinde İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ve partililer ile İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

6 Şubat’ta yaşadığımız depremin ardından cemiyet üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Özel, deprem dolayısıyla hasarlı binaların yıkımının yaz boyunca süreceğini tahmin ettiklerini belirterek İskenderun’u tozlu ve gürültülü bir yaz beklediği “Maskelerinizi hazırlayın tozlu bir yaz bizi bekliyor” dedi. Çadır kentlerde yemek ikramına devam edeceklerini söyleyen Abdulkadir Özel, ağır, orta ve hasarsız binalar ile ilgili hazırlanan raporların görüntüde gerçeği yansıtmaması durumunda vatandaşın mahkeme yoluyla itirazının açık olduğunu söyledi.

Evi tamamen yıkılan ailelerin konteynır ihtiyaçlarının yakın bir zamanda tamamlanacağını belirten Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel; “Depremin ilk anlarından itibaren Belediye Başkanımız ve tüm ekiplerimiz sahada idi” diye konuştu.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve beraberindeki heyeti kabul eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Ak Parti ilçe yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin ardından Milletvekili Özel, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ve parti yönetimi, gazeteciler ile birlikte topluca objektiflere poz verdiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here