Vekil Kara; “İkinci Tura Başlıyoruz!”

0
11

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimler sonrası açıklamalarda bulunan Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, süreci değerlendirirken, kamuoyuna yansıyan ve bölgemizdeki depremzedelere karşı yapılan kara propagandayı da şiddetle kınadığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte daha fazla azim ve inançla, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Milletvekili Kara; “Çıkmış olduğumuz bu yolda 21 yıllık devlet idaresinde politik etki ve işgale karşı, toplumsal komplolara karşı ve en önemlisi iktidarın bu çamur siyasetine karşı kaybetmedik, kazandık. 28 Mayıs’ta da bunu ilan edeceğiz. Daha da iyi çalışmak hepimiz için şart artık. Bu çalışmayla hedefimiz, ülkemizi iktidarın verdiği tahribattan kurtararak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmaktır.

Millet ittifakı olarak Hatay’da 13. Cumhurbaşkanımızı birinci yapmaktan ve Millet ittifakı vekil sayısını da beşe çıkarmaktan onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Bunun yanı sıra Cumhur İttifakının altı olan vekilini beşe düşürerek ayrı bir başarıya imza atmaktan da gururluyuz. Bizlere bu başarılarımızda destek olan seçmenlerimize, teşkilatlarımıza, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, okul sorumlularımıza ve avukatlarımıza, ayrıca şehir dışından iktidarın her türlü engellemelerine karşı oylarını kullanmaya gelen demokrasi aşıklarına ayrı-ayrı teşekkür ederim.

Millet ittifakı üyelerimiz ve değerli seçmenlerimiz ile beraber ikinci tura tekrardan tam inancımızla başlayarak, 13. Cumhurbaşkanımızı Çankaya Köşkü’ne yollayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Demokrasiye güvenin, bize güvenin” şeklinde konuştu.

Hatay Demokrasinin Beşiğidir!

Depremzedelere karşı yapılan kara propagandayı da şiddetle kınadıklarını ifade eden CHP’li Vekil Kara; “Deprem bölgesinde depremzede vatandaşlarımızla beraber seçim sürecini sağlıklı ve demokratik bir şekilde gerçekleştirdik. Birinci turun seçim sonuçları ile birlikte kamuoyuna yansıyan ve bölgemizdeki depremzedelere karşı yapılan kara propagandayı şiddetle kınıyorum.

Bilinmesi gerekir ki; Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler demokrasiye tamamıyla inanan vatandaşlarız. Bölgemizde demokratik haklarını kullanarak sandığa gidip oy veren tüm depremzedeler bizim kıymetli vatandaşlarımız ve değerimizdir. Kesinlikle bu yapılan kara propagandayı kabul etmiyor ve bugünden itibaren vatandaşlarımıza kendimiz daha iyi anlatmak, akıllarına takılan soruları net bir şekilde gidermek, hep birlikte baharı getirmek için tüm vatandaşlarımızla tekrar bir araya geleceğimizi belirtmek isterim.

Unutulmasın ki, Hatay demokrasinin beşiğidir, birdir, kardeştir, kardeş olarak yaşamaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, partisinin Belen İlçe Örgütüyle bir araya geldi. 28 Mayıs’a kadar durmadan mücadeleyi sürdüreceklerinin altını çizen Vekil Kara; “Belen hazır. İlçe Başkanımız Fevzi Yükse ve İlçe örgütümüz ile yol haritamızı belirledik. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da değişim için mücadeleye tüm kadrolarımızla devam edeceğiz. Yarınlar bizim!” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here